زیتون بدون هسته می تواند قند را تا 80% کاهش دهد

در کل حدود 1000 نوع مختلف زیتون در جهان وجود دارد که البته عمدتاً در منطقه مدیترانه در خانه وجود دارد.

حتی قرار است تعداد گزارش نشده ای وجود داشته باشد.

زیرا در کشورهایی مانند یونان، ایتالیا و اسپانیا روستاها و خانواده های زیادی وجود دارند که گونه های خود را پرورش می دهند و بنابراین فقط در این منطقه در دسترس هستند.

زیتون بدون هسته دارای طعم بسیار عالی و درجه یک می باشد.

زیتون را می توان به صورت جهانی استفاده کرد.

زیتون در ترکیب با لیمو یک دافع پشه ایده آل و طبیعی است.

زیتون

به سادگی روغن را به مدت یک دقیقه از طریق دندان های خود بکشید و سپس آن را تف کنید.

البته روغن زیتون هم می تواند طعم خوبی داشته باشد.

بنابراین مایلیم در این مرحله یک توصیه شخصی به شما ارائه دهیم و این روغن زیتون را از ایتالیا به شما توصیه کنیم.

زیتون می تواند چندین سال بماند

زیتون خالص، نگهداری شده در آب نمک، فقط چند روز تا یک هفته ماندگاری دارد، اگر در جای خنک و تاریک در یخچال نگهداری شود.

این به این دلیل است که اسیدهای چرب موجود در زیتون به مرور زمان تحت تأثیر نور، گرما و اکسیژن سریعتر تجزیه می شوند.

اگر زیتون در روغن نگهداری شود، می توان آن را برای چندین ماه باز کرد و حتی برای چندین سال باز نشد.

روغن به سادگی میوه را بسیار بهتر حفظ می کند و این باعث می شود ماندگاری بیشتری داشته باشد.

دقیقاً 7 زیتون در روز مقدار عالی است

خوب، آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چند عدد زیتون در روز واقعا سالم است.

ما صادقانه این کار را نمی کنیم، زیرا وقتی شروع به خوردن میان وعده زیتون کنید، تا زمانی که کاسه خالی نشود، دست از کار نخواهید کشید.

با این حال، مطالعات کارشناسان تغذیه نشان می دهد که دقیقاً 7 زیتون در روز (به ازای هر بزرگسال) ایده آل است.