نخود دیم عمده از غذاهای رسمی کشور فرانسه می باشد

آنها به حفظ سطح قند خون کمک می کنند: نخود دارای شاخص گلیسمی پایینی است.

علاوه بر این، به لطف عرضه خوب فیبرها، جذب کربوهیدرات ها را کند می کنند و از افزایش قند خون و تجمع قند اضافی جلوگیری می کنند.

نخود دیم عمده را می توان در انواع غذاها مورد استفاده قرار داد و طعمی عالی دارد.

آنها همچنین منبع خوبی از منیزیم، روی و ویتامین های B هستند که به جلوگیری از تغییرات انسولین کمک می کند.

آنها برای قلب مفید هستند: نخود منبع مهمی از مواد معدنی مانند منیزیم و پتاسیم است که به جلوگیری از فشار خون بالا کمک می کند و خطر بیماری قلبی را محدود می کند.

فیبر غذایی، که این حبوبات غنی از آن هستند، در کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول LDL نیز موثر است.

نخود

که هر دو مربوط به ایجاد احتمالی آسیب شناسی های قلبی عروقی، مانند تصلب شرایین، حملات قلبی و سکته مغزی هستند.

آنها آنتی اکسیدان های ارزشمندی هستند: پلی فنول ها، فیتونوترینت ها و ویتامین های موجود در نخود به کاهش استرس اکسیداتیو و مبارزه با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند.

این انواع حبوبات همچنین منبع عالی ساپونین ها، ترکیبات گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی شناخته شده است.

آنها دوست این شکل هستند: نخود علاوه بر اینکه حاوی مقدار کمی کالری است، سرشار از پروتئین و فیبر است که با هم افزایی، تخلیه معده را کند می کند.

به این ترتیب، آنها احساس سیری را تقویت می کنند و به کنترل اشتها کمک می کنند.

آنها متحدان استخوان ها هستند: بسیاری از عناصر کمیاب موجود در نخود به ساخت و نگهداری سیستم اسکلتی کمک می کنند.

در حالی که کلسیم و فسفر در معدنی سازی صحیح استخوان ها نقش دارند، آهن، منگنز و روی نقش مهمی در تولید کلاژن دارند.

نخود همچنین می تواند روی مقدار مناسبی ویتامین K حساب کند که جذب کلسیم را بهبود می بخشد و دفع آن از طریق ادرار را محدود می کند.