طرز تهیه کشک یا ماست هندی را در خانه به راحتی هر بار یاد بگیرید.
کشک که در هندی به نام داهی نیز شناخته می شود، یک محصول شیر تخمیر شده است که از شیر گرم و یک ماست شروع کننده باکتریایی تهیه می شود.
کشک سمیه را می توان از فروشگاه ها خریداری نمود.
کشک هزاران سال است که به طور سنتی در هند تهیه می شود.
خواص پروبیوتیکی دارد و برای روده مفید است.
کشک از مخلوط کردن یک استارتر ماست با شیر گرم تهیه می شود و اجازه می دهیم چند ساعت تخمیر شود.
پس از فرآیند تخمیر، قوام شیر جاری به تدریج به یک پودینگ متلاطم ضخیم مانند بافت تبدیل می شود.
به دلیل تخمیر باکتریایی، محصول نهایی طعم تلخی نیز دارد.
می توانید کشک را به عنوان ماست هندی نیز بنامید.
اما توجه داشته باشید که ماست موجود در خارج از هند با کشکی که ما در هند درست می کنیم متفاوت است.
در اصل کشک یک فرآورده شیر تخمیر شده، سالم و پروبیوتیک است.
بنابراین به طور گسترده ای در غذاهای هندی برای تهیه انواع دستور العمل ها مانند داهی وادا، پاپدی چاات، کشک برنج، کادی پاکورا، چااس، لاسی، رایتا، تپلا و غیره استفاده می شود.
همچنین به عنوان پایه ماریناد برای تهیه دستور تیکا و همچنین در تهیه بریانی استفاده می شود.
شیرینی هایی نیز وجود دارد که ماست یکی از مواد تشکیل دهنده آن است مانند شریکند، بالوشاهی، میستی دوی و غیره.
چند تا درخواست در مورد طرز تهیه کشک/داهی در منزل و طرز تهیه پنیر و بدین ترتیب این پست در مورد تهیه کشک در خانه.
من وارد علم مواد غذایی ساخت کشک و فرآیند تخمیر نمی شوم.
با چند نکته که هنگام تهیه کشک در خانه باید در نظر داشته باشید، آن را ساده نگه دارید.
می توانید از کشک برای تهیه رایتاهای ساده استفاده کنید یا از آن در انواع غذاها استفاده کنید یا آن را به صورت ساده با آلو پاراتا، پاراتای ساده یا دیگر انواع پاراتای شکم پر سرو کنید.