پرکاربردترین انواع لامپ ها عبارتند از: لامپ های رشته ای، لامپ های فلورسنت، لامپ های هالوژن، لامپ های LED و لامپ های القایی مغناطیسی.
لامپ های رشته ای اشکی
لامپهای رشتهای اشکی: نوعی لامپ که دیگر در بازار وجود ندارد بیایید با لامپهای رشتهای اشکی قدیمی شروع کنیم.
لامپ اشکی 6 وات را می توان از فروشگاه های معتبر خریداری نمود.
جایی که تولید نور با مهتابی رشتهای فلزی تنگستن در دمای 2700 کلوین توسط ژول انجام میشود.
اثر در لامپهای رشتهای اشکی، تنها 5 درصد از انرژی که آنها را تغذیه میکند به نور تبدیل میشود و 95 درصد باقیمانده به عنوان گرما هدر میرود.
با این حال، در 8 دسامبر 2008، کمیسیون انرژی اروپا ممنوعیت آن را در تمام کشورهای عضو، طبق برنامه جایگزینی تدریجی که از سپتامبر 2009 شروع شد و تا سال 2012 تکمیل شد، تصویب کرد.
لامپ های هالوژن
انواع لامپ های هالوژن تکامل این لامپ ها معمولاً به عنوان لامپ هالوژن شناخته می شوند.
در بازار می توانید دو نوع مختلف لامپ هالوژن، ولتاژ اصلی و نوع هالوژن با ولتاژ بسیار پایین پیدا کنید.
تفاوت های اساسی عمدتاً در ولتاژ یافت می شود: یک لامپ هالوژن ولتاژ اصلی با 220 ولت تغذیه می شود در حالی که لامپ های ولتاژ بسیار پایین فقط 12 ولت دارند.
که به طور خلاصه نشان می دهد که لامپ های هالوژن با ولتاژ بسیار پایین قدرت کمتری در هر لامپ تا 100 وات در دسترس دارند.
اینها، به دلیل مصرف انرژی محدود برای عملکردشان، بسیار راحت هستند.
به خصوص برای قیمت های پایینی که در بازار دارند، نقطه ضعف آنها این است که می توان از آنها در فضاهای محدود استفاده کرد یا به ورودی نور بسیار محدودی نیاز دارد.
لامپ های فلورسنت
لامپ های فلورسنت: لامپ های کم مصرف در ادامه روند تکاملی لامپ های مورد استفاده در موارد ما، به سراغ لامپ های فلورسنت یا معمولاً لامپ های “صرفه جویی در انرژی” می رویم.
آنها نوع خاصی از لامپ تخلیه هستند که در آنها انتشار نور مرئی غیرمستقیم است، یعنی مستقیماً توسط گاز یونیزه شده ساطع نمی شود، بلکه توسط یک ماده فلورسنت منتشر می شود (از این رو نام آن است).