البته سرکه انگبین نیز مانند هر غذایی تنوع خاص خود را دارد. از محصولات زیادی می توان سرکه تهیه کرد و هر نوع سرکه ویژگی ها و فواید خاص خود را دارد.
به عنوان مثال، یکی از رایج ترین انواع سرکه، سرکه انگبین است.
سرکه انگبین دکتر خیراندیش از کیفیت بسیار خوبی برخوردار می باشد.
به طور کلی در سالاد استفاده می شود، اما همچنین شناخته شده است که به دلیل اسیدی که دارد.
برای پوست بسیار مفید است و استفاده از آن روی پوست در مواردی مانند نیش زنبور باعث کاهش درد می شود.
نوع دیگری از سرکه انگبین، سرکه گیلاس، حاوی مقادیر بالایی از ویتامین های A و C است و بسیار سالم تر است، زیرا حاوی ساقه و دانه میوه است.
برای سلامت قلب مفید است و از تشکیل سلولیت جلوگیری می کند.
سرکه انگبین که در بین مردم چندان شناخته شده نیست، کمکی برای حفظ هموستاز (سیستم گوارشی، سیستم عصبی) در برابر واکنش های منفی در بدن است.
بسیار مهم است که از عسل طبیعی تهیه شده و در شرایط بهداشتی نگهداری شود.
از طرف دیگر سرکه انگبین باعث افزایش چربی سوزی می شود و در نتیجه به شما امکان می دهد بدن سالم تری داشته باشید.
در ایتالیا اطلاعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه سرکه انگبین سیاه به دلیل سهولت هضم، سوء هاضمه را در بین مردم شناخته شده است و با آب رقیق می شود.
سرکه انگبین که یک آنتی اکسیدان قوی است نیز فواید زیادی برای بدن انسان دارد.
به لطف برخی مواد معدنی موجود در آن، تعادل آب را در بدن تنظیم می کند و در نتیجه کلیه ها و مجاری ادراری را تمیز می کند.
انواع سرکه در صفحه ما محصولاتی کاملا طبیعی و سالم هستند.
سرکه زمانی تولید می شود که اکسید شود، برای این کار از میکروارگانیسم های خاصی استفاده می شود که شراب را اکسید می کند.
این میکروارگانیسم ها – عمدتاً باکتری های جنس استوباکتر – اتانول شراب را به اسید استیک تبدیل می کنند.