میوه های خشک و کم آب نیز متحدان عالی برای ورزشکاران هستند.
آنها مقدار مناسب انرژی را قبل از ورزش فراهم می کنند.
به جبران املاح معدنی از دست رفته در اثر تعریق کمک می کنند و اسیدهای آمینه ضروری را برای بازسازی بافت عضلانی پس از فعالیت تامین می کنند.
میوه خشک پاستیلی دارای مواد مغذی مورد نیاز بدن می باشد و کیفیت خوبی دارد.
موارد منع مصرف: زمانی که بهتر است از آن اجتناب شود
بنابراین این غذا برای حفظ سلامتی ایده آل است اما مواردی وجود دارد که توصیه می شود از مصرف آن خودداری کنید.
میوه خشک برای کسانی که از بیماری های دستگاه گوارش و التهاب مزمن روده، کولیت و بیماری کرون رنج می برند، مناسب نیست.
در واقع، به دلیل محتوای فیبر بالا، این ماده غذایی می تواند باعث التهاب و بدتر شدن مشکل شود.
علاوه بر این، بیماران دیابتی، کسانی که از مشکلات کلیوی رنج می برند و کسانی که رژیم غذایی کم کالری دارند.
باید از مصرف میوه های کم آب خودداری کنند، زیرا این میوه سرشار از قند و کالری است.
متخصصان تغذیه مصرف میوه خشک را در طول سال توصیه میکنند.
زیرا سرشار از املاح معدنی، ویتامینها، فیبرها و چربیهای غیراشباع است و خواص بیشماری دارد که آن را به غذایی ایدهآل بهویژه برای صبحانه تبدیل میکند.
انواع میوه خشک
میوه های خشک را می توان به دو دسته تقسیم کرد:
1) آجیل، یا میوه روغنی (یا لیپید)، سرشار از چربی و کم قند؛
2) میوه خمیری، یا غیر روغنی (یا گلوسیدی)، کم آب، غنی از قند و کم چربی.
به دلیل محتوای چربی بالا (حدود 90%) که به شکل اسیدهای چرب غیراشباع و چند غیراشباع (به ویژه در سری امگا 6 و امگا 3) یافت می شود، به عنوان “میوه روغنی” یا “لیپید” تعریف می شود.
، کسانی که به اصطلاح “خوب”). آنها به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کنند و بنابراین خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.
از آنجایی که چربی ها با حرارت از بین می روند، توصیه می شود از خوردن آجیل های روغنی برشته شده خودداری کنید.