اما خرما می تواند کارهای بیشتری انجام دهد.
علاوه بر ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر کمیاب، میوه خشک حاوی اسید آمینه تریپتوفان است.
خرما مضافتی 1401 دارای طعمی بسیار عالی و درجه یک می باشد.
سلول های عصبی در مغز از تریپتوفان برای تولید سروتونین استفاده می کنند، یک انتقال دهنده عصبی که می تواند خلق و خو را بهبود بخشد.
فروکتوز طبیعی خرما باعث جذب تریپتوفان در مغز می شود، بنابراین مصرف منظم خرما می تواند خلق و خو را بهبود بخشد.
علاوه بر این، تریپتوفان همچنین در تشکیل هورمون ملاتونین بدن نقش دارد که به نوبه خود تأثیر قابل توجهی در تنظیم چرخه خواب و بیداری انسان دارد.
بنابراین مصرف منظم دو تا سه خرما قبل از رفتن به رختخواب می تواند اثر آرام بخشی داشته باشد.
مقادیر زیاد ویتامین A و B1 تاثیر مثبتی بر سیستم عصبی دارد و می تواند فشار خون را کاهش دهد.
خرما می تواند به حفظ خونسردی در موقعیت های استرس زا کمک کند.
خرما حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است.
آنتی اکسیدان ها از بدن شما در برابر به اصطلاح رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
رادیکالهای آزاد مولکولهای ناپایداری هستند که به طور بالقوه باعث ایجاد بیماریهایی مانند سرطان میشوند.
مولکول ها ناپایدار هستند زیرا الکترون از دست داده اند.
در اولین قدم به دنبال الکترون گم شده در سلول های ما می گردند و با «دزدیدن الکترون ها» به آنها آسیب می زنند.
دوم اینکه سلول ما که اکنون یک الکترون از دست داده است نیز به یک رادیکال آزاد تبدیل می شود که به نوبه خود به دنبال الکترون دیگری می گردد.
این منجر به یک واکنش زنجیره ای می شود که به سلول های ما آسیب می رساند.
آنتی اکسیدان ها در اینجا کمک می کنند زیرا آنها به طور داوطلبانه یک الکترون را رها می کنند و نمی توانند خودشان به رادیکال های آزاد تبدیل شوند.
به این ترتیب، آنها می توانند واکنش زنجیره ای را قطع کنند و در نتیجه به حفظ سلامت سلول های ما کمک کنند.
خرما در مقایسه با سایر میوه های خشک مانند انجیر یا آلو دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان است.
خرما حاوی مقدار زیادی فیبر است.
برای اینکه به طور کلی سالم باشید، مهم است که فیبر زیادی بخورید